Verzekeringen

“Met een verzekering dekt de verzekeringnemer de financiële gevolgen van een risico af die hij of zij zelf niet kan of wil dragen.” Dit heeft betrekking op zowel levensverzekeringen als schadeverzekeringen.

Goed verzekeren van uw vermogen en eigendommen is pure noodzaak. Niemand wil natuurlijk zijn eigen spullen verloren zien gaan door bijvoorbeeld brand, storm, wateroverlast of diefstal of grote sommen geld kwijtraken doordat hij schade moet betalen die hij bij een ander veroorzaakt heeft. Niemand wil zijn vermogen, dat hij in jaren heeft opgebouwd, op zien gaan aan de kosten van juridische procedures om te krijgen waar hij recht op heeft.
Als onafhankelijk adviseur helpen wij u de voor u beste verzekeringen af te sluiten. Of het nu gaat om de verzekering van uw woning of auto, uw uitvaartverzekering of een levensverzekering, wij zoeken voor u naar de beste mogelijkheid.

Bij schade zijn wij uw eerste aanspreekpunt. Na het invullen van het schadeformulier houden wij de afwikkeling van de schade voor u in de gaten.
Het belang van u, onze klant, staat hierbij altijd voorop.

Wij hebben onder meer de volgende verzekeringsprodukten in ons assortiment:
 
Woonhuisverzekering (Brom-)Fietsverzekering Rechtsbijstandverzekering
Inboedelverzekering Reis- en annuleringsverzekering Uitvaartverzekering
Aansprakelijkheidsverzekering Bootverzekering Overlijdensrisicoverzekering
Autoverzekering Caravanverzekering Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Motorverzekering Camperverzekering Zorgverzekering
 
Cookie instellingen